Eskilstuna

På Padel Sports Club i Eskilstuna erbjuder vi padelspel för stora som små och för nybörjare som proffs. Här finns alltid bollar att köpa och racketar att hyra på plats. Självklart har vi också gratis parkering direkt utanför entrén. (P-skiva 3 timmar) Du hittar oss på Väster. Välkommen!

Boka bana!

Våra banor

På Padel Sports Club i Eskilstuna erbjuder vi samtliga bantyper; Dubbel-, Singel- och minipadel/fotbollspadel.

5 Dubbelbanor

2 Singelbanor

1 Minibana

Några ord från Peppe

När du kliver in på cluben i Eskilstuna kommer du förmodligen träffa vår hallchef Peter eller Peppe som han kallas i folkmun. Peter är född och uppvuxen i Eskilstuna med ett gediget sportintresse och dessutom en av få med ett VM-guld på meritlistan, nämligen VM-guld i Junior-VM i bangolf. På fritiden spelar han discgolf så mycket han kan, men emellanåt ser vi faktiskt Peppe även på padelbanan. Peppe svarar gärna på dina frågor om padel, priser, öppettider, matchfilmer, abonnemang och annat som du funderar över. Har du en fråga till Peppe redan nu? Klicka här!

Om Padel Sports Club

Hos Padel Sports Club har vi ägnat mycket tid åt detaljerna och satsat på kvalitet, det i sin tur har lagt grunden för den varma och familjära känsla du känner direkt när du kliver in genom dörren. Hos Padel Sports Club är det enkelt att känna sig välkommen, ensam eller tillsammans med hela familjen.

Padelspelet sker på de allra modernaste padelbanorna och följer alltid gällande internationella normer. I vår välsorterade shop hittar du alla tillbehör och i vårt café finns goda tilltugg. Med våra generösa öppettider och musik som följer dig från entrén ända in i duschen blir det enkelt att trivas hos oss. Vi bjuder alltid på kaffe och kolsyrat vatten, ibland till och med på fikabrödet.

Missa heller inte att besöka vår härliga lounge, perfekt för avkoppling eller företagsevent. Anläggningen är också utrustad med riktigt bra konferens och mötesrum som gör det enkelt att kombinera möte och padel. Har du elbil laddar du gratis under ditt träningspass i mån av plats.

För dig som gillar att tävla och visa vad du går för har vi flera populära seriespel och tävlingar där kanske Eskilstunamästerskapet sticker ut lite extra. Vi har också genom vår förening en bred ungdomsverksamhet. Bland våra tränare hittar du allt från lokala framtidslöften till välrenommerade spanska tränare från Beyond Padel Academy.

I anläggningen hittar du förutom dubbel-, singel- och mini/fotbollspadel även pingisbord, lättare träningsutrustning samt lekrum för barn.

Picture
Padel Sports Club
Picture
Padel Sports Club
Picture
Padel Sports Club
Picture
Padel Sports Club

Partners

Här laddar vi ett urval av alla våra partners. Vill du själv bli en partner och synas här och på våra anläggningar? Kontakta oss!