Medlem

Ett medlemskap i föreningen Padel Sports Club Member Visby är ett självklart val om du gillar padel. Genom medlemskapet får du tillgång till en rad förmåner hos oss. Självklart är vi anslutna till Svenska Padelförbundet och därmed kan du representera vår club i sanktionerade padeltävlingar. Välkommen som medlem i Padel Sports Club Member Visby.

Bli medlem i Visby

På Cluben i Visby har vi föreningen Padel Sports Club Member Visby som bedriver tränings- och tävlingsverksamhet. Ett medlemskap i föreningen Padel Sports Club Member Visby är ett självklart val om du gillar padel. Genom medlemskapet får du tillgång till en rad förmåner hos oss. Självklart är vi anslutna till Svenska Padelförbundet och därmed kan du representera vår club i sanktionerade padeltävlingar. Välkommen som medlem i Padel Sports Club Member Visby.

För mer information om föreningen och vår ungdomsverksamhet besök laget.se eller kontakta Gustaf Molin.

Tävla för Padel Sports Club Member Visby

Önskar du representera föreningen i sanktionerade padeltävlingar, så måste du vara medlem på laget.se och registrera dig på Rankedin.

Hitta ditt medlemskap

Medlemskap Junior 1 Senior Silver Guld
Årspris 100 kr 250 kr 1995 kr 7500 kr
Detta ingår:
Medlemskap i föreningen
Startkit 2
T-shirt 2
10% rabatt i shoppen 3
Möjlighet att boka bana 21 dagar framåt
Rabatter hos våra partners
Fritt lån av bollmaskinen ”Paquito”
Fritt lån av massagepistolen ”Pablo”
Personlig kod
Vipskåp med lås och namn/företagsnamn
Fritt lån av bastu/relax
En kartong bollar 5
Gratis låne-/hyrracket
Klippkort 10 timmar
Rabatt banhyra 6

1Junior till och med 18 år. 2Startkit och T-shirt ingår första året. 3Kan inte kombineras med andra erbjudanden. 4Värde 100 kr. 5Bullpadel Premium Pro, värde 1896 kr. 640 kr rabatt dagtid och 20 kr rabatt kvällstid på banhyra. Alla priser som nämns är inklusive moms och gäller ett år från tecknande. Medlemskapet förnyas varje kalenderår.

Padel Sports Club Member Visby

Skarphällsgatan 10, 62141 Visby
Orgnr 802538–7583
Bankgiro 133–5546