Välkommen till cluben i Visby

I vår anläggning finner du förutom padelbanor även ett cafe där du kan köpa förfriskningar och lättare tilltugg samt en välsorterad shop. Dessutom har vi roddmaskiner, cyklar och andra tillbehör för extra träning eller uppvärmning, samt fotbollsspel för ett kul avbrott. Här kan du även slappna av i vår lounge med bastu eller lämna barnen i lekrummet. Allt detta beskriver lite närmare längre ned på sidan.

För dig som företagare har vi även en konferensdel i en härlig atmosfär. Mer om dina möjligheter som företagare hittar du på vår businessida.

Hos oss kan du alltid köpa bollar och hyra racket även om shopen är stängd. Tänk på att Padel Sports Club är en kontantfri anläggning och att sortimentet kan variera lite beroende på anläggning.

Öppettider

Alla dagar 05-24

SHOPPEN

måndag-torsdag 11-22
fredag 11-18
lördag 09-16
söndag 09-21

Café

I vårt populära café har vi ett brett sortiment på både drycker, snacks, fika, smoothies och proteinbars som kan ätas på plats i vår lounge eller tas med som takeaway. Kaffet bjuder vi på!

Shoppen

I Padel Sports Shop finner du allt från grepplindan till Sveriges kanske största utbud av padelracketar. Med bra prylar från kända märken och uppstickare blir spelet också roligare. Shopparna finner du i anslutning till våra anläggningar. Välkommen in!

Relax och bastu

Från Padel Sports Club annars fartfyllda miljö och stressen utanför blir relaxavdelningen med Calixbastun en lugn oas. Här rundar du av konferensen kungligt eller varvar ner efter en hård match med polarna, familjen eller varför inte lyxa till det lite extra med din partner efter en hektisk vecka? För dig som ändå inte vill avskärma dig helt från verkligheten eller tjuvtitta på motståndarlaget kan du fortfarande hänga med i matcherna och hetsen utanför från bästa läktarplats, bakom ett skyddande glas.

Träningshörna

I vår träningshörna hittar du redskapen för uppvärmning, kondis och muskelbygge så du alltid kan vara redo för en intensiv padelmatch. Utnyttja våra spinningcyklar och roddmaskiner för att få upp flåset eller mjuka upp musklerna med en foam roller eller gummiband. I träningshörnan hittar du hantlar, kettlebells, yogamattor och ett pingisbord om vill få ett avbrott eller fokusera på en svag punkt. Ömmar dina muskler efter timmen med Paquito? Då kan vår massagepistol Pablo vara rätt kompanjon. Vill du boka Paquito eller Pablo? Läs mer här!

Friskvårdsbidrag

Vill du nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss? Då kan du köpa ett av våra befintliga klippkort direkt i vårt bokningssystem Playtomic alternativt så kan vi anpassa ett klippkort så att summan motsvarar just ditt friskvårdsbidrag. Vi är även certifierad partner till Benify som är världens mest skräddarsydda medarbetarportal samt ePassi. Tycker du det är krångligt att förstå sig på friskvårdsbidraget? Prata med oss så hjälper vi dig.