Boka tid för padel i Eskilstuna

Att boka tid hos oss är enkelt. Bokning och betalning gör du direkt på Playtomic, saknar du ett Playtomic-konto skapar du det enkelt här! Bokar du bana obemannade tider får du en kod som du använder för att komma in anläggningen. Det finns alltid racket att hyra och bollar till försäljning. Under obemannade tider är dessa placerade vid receptionen och betalning sker via swish. På dubbelbanorna kan vi vid önskemål höja näten så du kan spela även fotboll och volleyball i våra anläggningar.

Förutom att boka bantider kan du även boka någon av våra privattränare för att utveckla ditt padelspelande oavsett tidigare erfarenhet. En timmes effektiv träning anpassad specifikt för dig eller dina vänner för att tillsammans utveckla ert padelspel. I priset ingår banhyra samt bollar och är baserat på en person. Du kan om du vill att ta med dig en eller flera kompisar (Max 4 personer per timme). Privattränare bokar du här nedan, betalar gör du på plats. Ps. Du har väl inte missat vår bollmaskin Paquito och massagepistolen Pablo? Hur du bokar in dom ser du längre ner på sidan.

Boka padelbana i Eskilstuna!

Filma matchen

I våra anläggningar kan du spela in din match så du ser vad du behöver träna på för att förbättra ditt spel, fånga en riktigt bra boll eller en rolig blooper. Mer information finner du vid banorna.

60 min 95 kr
120 min 145 kr

Gratis padel för barn och ungdomar

Nu kan du som är barn eller ungdom spela padel gratis på måndagar mellan 14-16 på vår anläggning i Eskilstuna. Tuna Entreprenad betalar! Gratis speltid gäller endast för dig under 17 år, äldre spelare betalar ordinarie pris. Du som är under 17 år kan alltså inte boka och på så sätt göra speltiden gratis för alla spelare oavsett ålder. För att göra speltiden helt gratis måste samtliga spelare vara under 17 år. Kontakta oss för mer information och bokning.

Priser

Banpriser Speltid Pris1
Singelbana 60 min 240 kr
Dubbelbana 60 min 380 kr
Dubbelbana 90 min 570 kr
Minibana/fotbollspadel2 60 min 100 kr
Flexkort Krediter Pris1
Flexkortet Lilla 2000 1900 kr
Flexkortet Mellan 4000 3600 kr
Flexkortet Mellan+ 5500 5000 kr
Flexkortet Stora 6000 5400 kr

1 Alla priser som nämns är inklusive moms. 2 Inklusive minipadelracket och bollar alternativt fotboll till fotbollspadel.

Så här funkar det!

Bokning och betalning av bana gör du enkelt via Playtomic. Om du spelar på obemannade tider anger du bara din kod som du får i samband med bokningen för att komma in i anläggningen.

Flexkort

Ett Flexkort fungerar som ett presentkort och är giltigt 365 dagar från inköp och kan användas på alla typer av banor hos oss. Flexkortet köper du enkelt direkt via Playtomic och är dessutom en uppskattad present hos padelspelare.

En timme extra

Bokar du morgontiden 05-07 eller kvällstiden 22-00 betalar du bara för en timme men kan spela i två. Gäller endast utvalda banor. Perfekt för dig som är morgonpigg eller vill träna lite längre.

Privatträning

Måns Stapel
Måns Stapel

Tränare

Telefon 073-444 03 60

Måns är vår huvudtränare i Eskilstuna.

880 kr/timme

Boka via telefon eller mejl

Emil Sjökvist
Emil Sjökvist

Tränare

Telefon 072-351 20 21

Emil är en duktig padelspelare med framtiden för sig. Tränar nybörjare, ungdomar och grupper. Håller även i privatträningar. Innehar ej tränarcertifiering.

650 kr/timme

Boka via telefon eller mejl

Ellinor 'Ellen' Alsbro
Ellinor 'Ellen' Alsbro

Tränare

Telefon 070-241 76 30

Ellen spelar och tränar padel på hög nivå och är en omtyckt tränare som lägger stort fokus på grundslag, positionering och teknik. Tränar nybörjare, ungdomar och grupper. Diplomerad padeltränare.

880 kr/timme

Boka via telefon eller mejl

Mattias 'Zacke' Zachrisson
Mattias 'Zacke' Zachrisson

Tränare

Telefon 070-356 62 27

Zacke spelar och tränar padel på hög nivå och är en bolltrollare som tvingats lägga sin karriär som handbollsproffs bakom sig. Ge honom valfri boll, racket eller klubba så har du en riktig utmanare. Tränar nybörjare, motionsspelare och grupper. Diplomerad padeltränare.

880 kr/timme

Boka via telefon eller mejl

Paquito y Pablo

Paquito

Bollmaskin

Vill du träna ett speciellt slag eller bara saknar spelpartner kan Paquito ge dig en rejäl utmaning. Paquito bokas i receptionen. Partners och medlemmar lånar gratis!

100 kr/timme

Pablo

Massagepistol

Om du tränat på ett speciellt slag alltför länge kan Pablo vara en bra kompanjon för ömmande muskler. Pablo bokas i receptionen. Partners och medlemmar lånar gratis!

100 kr/dygn

Abonnemang

Är du intresserad av att ha en stående tid? Kontakta oss med dina önskemål så ska vi se till att lösa uppgiften på bästa sätt. Börja med att slänga iväg ett mejl till oss så svarar vi så fort vi kan, normalt inom 24 timmar, oftast mycket snabbare. Telefonnummer och epost till våra anläggningar hittar du på kontaktsidan.