Välkommen till cluben i Eskilstuna

I vår anläggning finner du förutom padelbanor även ett cafe där du kan köpa förfriskningar och lättare tilltugg samt en välsorterad shop. Dessutom har vi pingisbord, roddmaskiner och cyklar för extra träning eller uppvärmning. Här kan du även slappna av i vår relax med bastu eller lämna barnen i lekrummet. Allt detta beskriver lite närmare längre ned på sidan.

För dig som företagare har vi även ett kontorshotell och en konferensdel med plats för 16 deltagare samt ett par mindre mötesrum för enskilda möten. Allt i en härlig atmosfär. Mer om dina möjligheter som företagare hittar du på vår businessida.

* Med reservation för vissa helgdagar. Hos oss kan du alltid köpa bollar och hyra racket även om shopen är stängd. Tänk på att Padel Sports Club är en kontantfri anläggning och att sortimentet kan variera lite beroende på anläggning.

ÖPPETTIDER

ALLA DAGAR 05-24

SHOPPEN*

Måndag-Torsdag 11-21
Fredagar 11-19
Lördagar 09-17
Söndagar 09-20

Café

I vårt populära café har vi ett brett sortiment på både drycker, snacks, fika och proteinbars som kan ätas på plats i vår lounge eller tas med som takeaway. Kaffet bjuder vi på!

Shoppen

I Padel Sports Shop finner du allt från grepplindan till Sveriges kanske största utbud av padelracketar. Med bra prylar från kända märken och uppstickare blir spelet också roligare. Shopparna finner du i anslutning till våra anläggningar. Välkommen in!

Relax och bastu

Från Padel Sports Club annars fartfyllda miljö och stressen utanför blir relaxavdelningen med vår bastu en lugn oas. Här rundar du av konferensen kungligt eller varvar ner efter en hård match med polarna, familjen eller varför inte lyxa till det lite extra med din partner efter en hektisk vecka? För dig som ändå inte vill avskärma dig helt från verkligheten eller tjuvtitta på motståndarlaget kan du fortfarande hänga med i matcherna och hetsen utanför från bästa läktarplats, bakom ett skyddande glas.

Träningshörna

I vår träningshörna hittar du redskapen för uppvärmning, kondis och muskelbygge så du alltid kan vara redo för en intensiv padelmatch. Utnyttja våra spinningcyklar, roddmaskiner och löpband för att få upp flåset eller mjuka upp musklerna med en foam roller eller våra yogamattor. Ömmar dina muskler efter timmen med Paquito? Då kan vår massagepistol Pablo vara rätt kompanjon. Vill du boka Paquito eller Pablo? Läs mer här!

Friskvårdsbidrag

Vill du nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss? Då kan du köpa ett av våra befintliga klippkort direkt i vårt bokningssystem Playtomic alternativt så kan vi anpassa ett klippkort så att summan motsvarar just ditt friskvårdsbidrag. Vi är även certifierad partner till Benify som är världens mest skräddarsydda medarbetarportal samt ePassi. Självklart kan du också använda dig av Edenred hos oss. Tycker du det är krångligt att förstå sig på friskvårdsbidraget? Prata med oss så hjälper vi dig.

Lekrum

På Padel Sports Club vi vet att barnen ibland måste hänga med för att få livspusslet att funka. Hos oss lämnar du enkelt ungarna i vårt lekrum där du kan vara säker på att dom har det riktigt bra under tiden du river av din padelmatch. I lekrummet finns massor av leksaker som underhåller dina barn och gör att tiden flyger iväg under tiden du är borta så du slipper höra "Är du klar snart?".