Vi fixar upplevelsen

Du vet väl att du kan skapa ett skräddasytt event hos oss? Vi hjälper dig planera och skapa en oförglömlig upplevele oavsett om det handlar om ett barnkalas eller en Rock'n'roll-turnering där du hyr hela hallen eller nåt lite enklare som en stund i vår relax och bastu. Endast fantasin sätter gränserna om hur du kan använda vår anläggning. Så kommer du på något förutom padelkalas för barn, egen padelturnering, padelclinic med tränare, frukostpadel eller varför inte en Night Padel Tournament är det bara att du hör av dig så diskuterar vi dina idéer och bygger en oförglömlig upplevelse.

Padel, bastu och relax

Padel, bastu och relax

Bokar du vår Calix-bastu och relax i kombo med padelbanan får du förutom ett tufft träningspass även en lugn stund för att varva ner. Boka vårt paket med kompisarna, familjen eller varför inte lyxa till det lite extra med din partner efter en hektisk vecka?

Padel, bastu och relax

Bastu och relax

Släpp vardagsstressen för en stund i vår relaxavdelning. Genom att boka enbart vår relax och bastu kan du fortfarande hänga med i de fartfyllda matcherna utanför från bästa läktarplats, bakom ett skyddande glas. Är du partner lånar du relaxen utan kostnad.

Padel, bastu och relax

Padelweekend

Ta med din familj eller dina vänner på en skön weekend som varvas av padelspel, relax och stadsupplevelser. Banhyran kan delas upp i flera pass för att anpassas efter dina behov. Vi hjälper er med hotell och äventyren utanför padelanläggningen.

Eventen utökas löpande så har för vana att titta in här emellanåt för inspiration