Visby

Padel Sports Club är Gotlands största padelanläggning där vi erbjuder totalt 12 padelbanor, både för inomhusspel och utomhusspel. Här finns alltid bollar att köpa och racketar att hyra på plats. Självklart har vi också gott om parkeringsplatser för både cykel och bil direkt utanför entrén. Du hittar oss på Skarphäll. Välkommen!

Boka bana

Våra banor

På Padel Sports Club i Visby erbjuder vi tio dubbelbanor varav fyra är utomhusbanor samt två singelbanor.

10 Dubbelbanor

2 Singelbanor

Några ord från Oscar

När du kliver in på cluben i Visby kommer du förmodligen träffa Oscar som är vår hallchef och sedan tidigare fostrats på cluben i Eskilstuna innan flytten till Gotland. Oscar svarar gärna på dina frågor om padel, bokningar, seriespel och event. Oscar hjälper dig också välja rätt padelracket eller skor i shoppen och kan enkelt styra upp en Americano. Har du en fråga till Oscar redan nu? Klicka här!

Om Padel Sports Club

Hos Padel Sports Club har vi ägnat mycket tid åt detaljerna och satsat på kvalitet, det i sin tur har lagt grunden för den varma och familjära känsla du känner direkt när du kliver in genom dörren. Hos Padel Sports Club är det enkelt att känna sig välkommen, ensam eller tillsammans med hela familjen.

Padelspelet sker på de allra modernaste padelbanorna och följer alltid gällande internationella normer. I vår välsorterade shop hittar du alla tillbehör och i vårt café finns goda tilltugg. Med våra generösa öppettider och musik som följer dig från entrén ända in i duschen blir det enkelt att trivas hos oss. Vi bjuder alltid på kaffe och kolsyrat vatten, ibland till och med på fikabrödet.

Missa heller inte att besöka vår härliga lounge, perfekt för avkoppling eller företagsevent. Anläggningen är också utrustad med riktigt bra konferens som gör det enkelt att kombinera möte och padel. Har du elbil laddar du gratis under ditt träningspass i mån av plats.

Picture
Padel Sports Club
Picture
Padel Sports Club
Picture
Padel Sports Club
Picture
Padel Sports Club

Partners

Här laddar vi ett urval av alla våra partners. Vill du själv bli en partner och synas här och på våra anläggningar? Kontakta oss!