Padel League by Berkeley

Anmälan till Padel League by Berkeley

Förutom att de segrande lagen i varje division vinner riktigt fina priser hyllar vi de tre bästa lagen i sociala medier. Dessutom prisar vi ”omgångens bästa boll” och ”omgångens prestation” som fångats på våra kameror om vi får in bra tips. I samband med matcherna kan ni passa på att fika eller umgås i vår lounge. Kaffet bjuder vi på.

  • Flera olika divisioner med 8-10 lag per division
  • Speltider: Måndag-Torsdag 17-22 eller när det passar dig
  • 1 match per vecka
  • Matchtid 90 minuter i Elitserien och Allsvenskan
  • 60 minuter i övriga divisioner

Nästa spelomgång startar 29 January 2024

Anmäl dig senast 21 January 2024

Elitserien och Allsvenskan 1199 kr
Övriga divisioner 799 kr

Priserna avser per person och omgång

Spelare 1

Endast bokstäver tillåtna.
Telefonnummer med streck. Mellanslag ej tillåtna.
Giltigt format för e-post krävs.

Spelare 2

Endast bokstäver tillåtna.
Telefonnummer med streck. Mellanslag ej tillåtna.
Giltigt format för e-post krävs.

Fakturauppgifter

Beloppet som kommer faktureras är för båda anmälda spelarna och beroende på vilken division ni spelar i. Vi har tyvärr inte möjlighet att dela upp fakturan, utan ni får själva dela upp kostnaden mellan er. Läs även det finstilta nedan gällande kostnader.

Endast bokstäver och siffror tillåtna.
Giltigt format för e-post krävs.
Endast bokstäver och siffror tillåtna.
Anges utan mellanslag.
Endast bokstäver tillåtna.

Spelnivå

Meddelande

Finstilt

Angivna priser baseras på 6-10 anmälda lag beroende på serie, med reservation för eventuella prisjusteringar efter fastställande av det verkliga lagantalet i respektive serie. Ändringar av matchtider samt förflyttning av spelare mellan divisioner kan förekomma. Vid anmälan till våra seriespel ger du dessutom ditt medgivande till att vi kan använda video och eventuella ljudupptagningar i våra livesändningar och marknadsföring såsom hemsidor, sociala kanaler, annonsering och streaming. I samband med anmälan medger du även att vi kan dela ditt namn, telefonnummer och e-post med övriga deltagare i serien samt presentera ditt namn i samband med offentliga resultatlistor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Anmälningsavgiften faktureras i förskott.

För att ta del av våra studenterbjudanden och seriespel för studerande måste du registrera dig i vår studentgrupp, samt uppvisa giltig studentlegitimation inför varje nytt kalenderår. Besök oss på cluben eller maila kopia på studentlegitimationen till Eskilstuna eller Visby för att aktivera studentpriser.

Besök våra partners