Företagsserien by Secor

Anmälan till Företagsserien by Secor

I Företagsserien by Secor anmäler ni två spelare per lag, med möjlighet att anmäla två reservspelare som kan hoppa in om ni får förhinder. Enda kravet är att samtliga spelare är i liknande nivå. Du kan även anmäla dig tillsammans med en kund eller affärspartner. Förutom att de segrande lagen i varje division vinner fina priser utser vi även det bäst klädda laget. Dessutom prisar vi ”omgångens boll” som fångats på våra kameror om vi får in bra tips. I samband med matchen kan ni fika eller varför inte låna våra mötesrum eller jobba i vår lounge. Kaffet bjuder vi alltid på. Under matchen kan du passa på att ladda din elbil i samarbete med Ecokraft.

  • Flera olika divisioner med 8-10 lag per division
  • Speltider: Måndag-fredag kl 06-17
  • 1 match per vecka
  • Matchtid 60 min med Golden Point

Nästa spelomgång startar 25 August 2024

Anmäl dig senast 18 August 2024

949 kr/spelare

892.00 exklusive moms

Spelare 1

Endast bokstäver tillåtna.
Telefonnummer med streck. Mellanslag ej tillåtna.
Giltigt format för e-post krävs.

Spelare 2

Endast bokstäver tillåtna.
Telefonnummer med streck. Mellanslag ej tillåtna.
Giltigt format för e-post krävs.

Fakturauppgifter

Totalbeloppet som kommer faktureras är 1898.00 kr (1784.00 kr exklusive moms)

Vi har tyvärr inte möjlighet att dela upp fakturan utan ni får själva dela upp kostnaden mellan er.

Endast bokstäver och siffror tillåtna.
Giltigt format för e-post krävs.
Endast bokstäver och siffror tillåtna.
Anges utan mellanslag.
Endast bokstäver tillåtna.

Spelnivå

Meddelande

Finstilt

Angivna priser baseras på 6-10 anmälda lag beroende på serie, med reservation för eventuella prisjusteringar efter fastställande av det verkliga lagantalet i respektive serie. Ändringar av matchtider samt förflyttning av spelare mellan divisioner kan förekomma. Vid anmälan till våra seriespel ger du dessutom ditt medgivande till att vi kan använda video och eventuella ljudupptagningar i våra livesändningar och marknadsföring såsom hemsidor, sociala kanaler, annonsering och streaming. I samband med anmälan medger du även att vi kan dela ditt namn, telefonnummer och e-post med övriga deltagare i serien samt presentera ditt namn i samband med offentliga resultatlistor. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Anmälningsavgiften faktureras i förskott.

För att ta del av våra studenterbjudanden och seriespel för studerande måste du registrera dig i vår studentgrupp, samt uppvisa giltig studentlegitimation inför varje nytt kalenderår. Besök oss på cluben eller maila kopia på studentlegitimationen till Eskilstuna eller Visby för att aktivera studentpriser.

Besök våra partners